Botuline Toxine in Utrecht

Heeft u genoeg van uw vermoeide blik? Een fronsrimpel, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels? Een frisse jongere uitstraling is mogelijk bij ons! Biutifill is een kliniek in regio Utrecht voor behandelingen met botuline toxine, fillers, cosmeceuticals en PDO-draden. In onze praktijk in regio Utrecht werken wij met Botuline toxine, wat een stof is die de prikkeloverdracht tussen de zenuw en spier beïnvloedt. Voor botuline toxine in Utrecht komt u naar Biutifill!

Voor botuline toxine in Utrecht biedt Biutifill u vele voordelen, waaronder:

  • Ons uitgangspunt is u mooier maken en weer zo jong uit late zien als u zich voelt;
  • Wij hanteren universele esthetische principes;
  • Biutifill wil veilig behandelen, we gebruiken uitsluitend veilige, beproefde producten;
  • Wij bieden goede nazorg en wel 24 uur per dag en zeven dagen per week;
  • U krijgt de best mogelijke behandeling;
  • Vooraf bespreken wij de kosten van de behandeling met u.

Wilt u meer informatie over een behandeling met botuline toxine in Utrecht en omstreken? Of direct een afspraak maken bij Biutifill? Neem dan direct contact op met ons. Dit doet u via ons contactformulier of door te bellen naar 06 – 50 50 81 90. U heeft bij ons altijd een kundig specialist aan de telefoon.

Wat is botuline toxine?

Botuline toxine is een eiwit dat geproduceerd wordt door een bacterie. Botuline toxine vermindert de activiteit van de spieren en zorgt er zo voor dat rimpels verdwijnen of minder worden. Al sinds 1980 wordt het middel met veel succes gebruikt bij de behandeling van rimpels in het gezicht. Denk hierbij aan kraaienpootjes, fronsrimpels of voorhoofdsrimpels. Botuline Toxine is ook zeer geschikt voor een behandeling tegen overmatig zweten. In de kliniek in Breda voeren we dagelijks behandelingen met Botuline toxine uit, waaronder bij veel mensen uit Utrecht en omgeving.

Heeft u verder nog vragen betreffende Botuline toxine? Over bijvoorbeeld de resultaten van Botuline toxine in Utrecht bij ons? Neem dan contact met ons op.

Behandeling Botuline toxine in onze praktijk in regio Utrecht

De behandeling met Botuline toxine blijft ongeveer drie tot vier maanden effectief. Daarna moet er vervolgbehandelingen komen voor een blijvend resultaat. De injecties worden gegeven met een heel dun naaldje en zijn praktisch pijnloos. Gedurende een uurtje is de injectieplaats wat zichtbaar, daarna niet meer. Wel dien je de eerst 48 uur de sauna en zwaar sporten te vermijden, omdat dat een negatieve invloed kan hebben op de duur van effectiviteit. Het effect treedt op na een dag of vier en bereikt na 10-12 dagen het eindeffect.

Botuline toxine wordt gebruikt op verschillende locaties: voor de frons, het voorhoofd, de kraaienpootjes, afhangende mondhoeken, Gummy smile (tandvleeslach), wenkbrauwlift etc. Bij migrainepatiënten wordt meestal in de frons gespoten. Bij overmatig transpireren kan dat zowel de oksel als de handpalm en voetzool zijn.

De prijs van de behandeling met Botuline toxine is afhankelijk van het aantal eenheden dat wordt gebruikt. Gewoonlijk wordt er gerekend per behandelde regio. Bekijk hierover ook de tarieven op onze website. Hier staan de kosten van Botuline toxine vermeld per regio. Als u verders nog vragen heeft of direct een afspraak wilt maken voor een behandeling Botuline toxine in de omgeving van Utrecht, neem dan contact met Biutifill op. Dit kan via ons contactformulier of door te bellen naar 06 – 50 50 81 90.

Graag hopen wij u te mogen ontmoeten voor Botuline toxine in Utrecht!

× Stuur een whatsapp bericht naar Biutifill