Filosofie

Biutifill is een kliniek voor esthetische geneeskunde in IJsselstein,waar we je het uiterlijk teruggeven dat bij je past. Dat wat je wilt zien, als je ’s morgens voor de spiegel staat: het uiterlijk dat aansluit bij zoals je je voelt. Voor de een betekent dat een behandeling van de rimpels, voor een ander van de slappe huid, van striae of van pigmentaties. Of gewoon wat vollere lippen of minder diepliggende ogen.

Biutifill gaat  bij de behandeling uit van een aantal principes:

Biutifill hanteert universele esthetische principes, zoals de gulden snede en het daarop gebaseerde “masker van Marquart”, maar natuurlijk ook de kennis en ervaring die vele collega-artsen tijdens congressen en in de literatuur delen. Het belangrijkste is echter wat jij als cliënt voor eindresultaat wilt zien. Samen met jou maken we daarvoor een uitgebreid behandelplan en dat voeren we gezamenlijk uit.

Biutifill behandelt geen cliënten onder de 18 jaar, tenzij het gaat om huidziekten, zoals bij voorbeeld acné.

Biutifill wil veilig behandelen. Daarom gebruiken we veilige, beproefde producten op een geprotocolleerde manier en nemen we een uitgebreide anamnese af. Voor nazorg is Biutifill 24 uur per dag en zeven dagen in de week bereikbaar.

Biutifill voert geen behandelingen uit die de cliënt kunnen schaden.

Biutifill biedt haar cliënten de best mogelijke behandeling aan en bespreekt vooraf de  kosten daarvan.

Biutifill volgt de klachtenregeling van de DOKh.

× Stuur een whatsapp bericht naar Biutifill