Fillers in Utrecht

Rimpels opvullen met fillers in Utrecht

Onze huid maakt vanaf ongeveer ons 25e levensjaar minder onderhuids bindweefsel en elastine aan. De huid zal dan ook minder vocht vast houden. Uw huid wordt minder veerkrachtig en verslapt gestaag. Er ontstaan bovendien veelal rimpels. Biutifill biedt u een behandeling aan om deze rimpels op te vullen met fillers in regio Utrecht. Dit verzorgen wij voor u met gebruikmaking van hyaluronzuur. Voor een behandeling met fillers in Utrecht bent u bij Biutifil zeker aan het juiste adres!

Voor het opvullen van rimpels met fillers in Utrecht biedt Biutifill u vele voordelen, waaronder:

  • Ons uitgangspunt is u mooier maken en weer zo stralend en jong uit laten zien als u zich voelt;
  • Wij hanteren universele esthetische principes;
  • Biutifill wil veilig behandelen, we gebruiken uitsluitend veilige, gedegen beproefde producten;
  • Wij bieden goede nazorg en wel 24 uur per dag en zeven dagen per week;
  • U krijgt de best mogelijke behandeling;
  • Vooraf bespreken wij de kosten van de behandeling met u.

Wilt u meer informatie over een behandeling met fillers in Utrecht en omstreken? Of direct een afspraak maken bij Biutifill? Neem dan direct contact op met ons. Dit doet u via ons contactformulier of door te bellen naar 06 – 50 50 81 90. U heeft bij ons altijd een kundig specialist aan de telefoon.

Hyaluronzuur fillers in regio Utrecht

Het mooie van een behandeling met hyaluronzuur is dat het effect direct zichtbaar en al naar gelang de locatie en de gebruikte dikte is het effect zes tot achttien maanden zichtbaar. De behandeling is doorgaans niet pijnlijk. Hyaluronzuur wordt  als natuurlijk materiaal door het lichaam afgebroken en daarmee verdwijnt ook het effect. Na inspuiting trekt het hyaluronzuur wat water aan, waardoor het effect sprekender wordt. Bij het aanbrengen van de fillers in onze praktijk in regio Utrecht wordt hiermee rekening gehouden door de huid niet volledig op te vullen.

Heeft u nog vragen over fillers in het algemeen? Of wilt u meer weten over de resultaten van fillers in Utrecht bij ons? Neem dan contact met ons op.

Tarieven voor fillers in regio Utrecht

Op onze site kunt u de informatie over de kosten vinden van onze behandelingen, waaronder ook fillers. In onze praktijk in regio Utrecht hebben wij al een ruim aantal behandelingen verzorgd met fillers. Fillers in regio Utrecht kosten minimaal € 200,-. Meer weten over onze praktijk? Biutifill is een kliniek voor behandelingen met botuline toxine, fillers, cosmeceuticals en PDO-draden. Nog andere vragen? Bel dan direct 06 – 50 50 81 90 of maak gebruik van ons contactformulier.

× Stuur een whatsapp bericht naar Biutifill