Haarverbetering

Haaruitval is een normale zaak. Toch hebben veel mensen last van het verlies van hun weelderige haardos. Voor echte kaalheid of grote inhammen is haartransplantatie mogelijkheid, maar voordat er kale plekken ontstaan wordt de haardos aanzienlijk dunner. Daar is tegenwoordig veel aan te doen. Ook zonder het gebruik van medicatie als Minoxidil en/of 5-alfareductase inhibitoren.

Door injectie van een specifiekhyaluronzuur in de hoofdhuid herstellen de haarwortels zich met name door een betere hydratatie. De toevoeging van groeifactoren en vitaminen zorgt eerst voor het stoppen van de haaruitval en daarna voor stimulering van nieuwe haargroei. De hele behandeling vergt zes consulten in twee maanden tijd en kan bij vrouwen en bij mannen worden uitgevoerd.

Ook prp-behandelingen van de behaarde huid worden uitgevoerd. Vaak in overleg met de collega’s die een haartransplantatie hebben uitgevoerd. Hoewel wetenschappelijk nog niet bewezen, zijn prp-behandelingen bij kaalheid of na transplantatie standaard geworden.

× Stuur een whatsapp bericht naar Biutifill