Cosmeceuticals

Sculptra

Sculptra is een middel dat de fibroblasten activeert tot het aanmaken van meer collageen, elastine en hyaluron.  Sculptra is een waterige oplossing van melkzuurpareltjes waaraan ook lidocaïne ter verdoving is toegevoegd. Een ampul levert 9 cc injecteerbare vloeistof. Na de injectie wordt het water door het lichaam geresorbeerd, waarmee het directe effect van de inspuiting verloren gaat. Sculptra levert pas na 5 weken een eerste zichtbare verbetering. Het proces van het verkrijgen van steeds meer volume kan wel 5 maanden duren totdat het eindresultaat is bereikt.

De Sculptrabehandeling is bij uitstek geschikt voor sterk ingevallen gezichten of voor het bereiken van wat hogere jukbeenderen als alternatief voor het injecteren met hyaluronzuur. De behandeling kan na 8 weken worden herhaald en de effecten zijn vaak een jaar lang zichtbaar.

Vitamine A-zuur

Vitamine A-zuur is het enige middel waarvan is aangetoond dat het fibroblasten stimuleert tot het aanmaken van collageen, waardoor een huidverjonging optreedt. Vaak wordt het gebruikt in combinatie met het reinigen van de huid, scrubben en peelings. Biutifill schrijft Vitamine A-zuur voor en begeleidt je verder al dan niet in samenwerking met je eigen schoonheidsspecialiste.

PhillArt

Dit product wordt in februari geïntroduceerd.

× Stuur een whatsapp bericht naar Biutifill