Universkin

Universkin is een product voor huidverzorging. Het is het resultaat van een intensieve studie door dermatologen, plastisch chirurgen en apothekers uit Nice en omgeving. Een uitgebreide studie naar de werking van producten op de huid, waarbij meer dan 5.000 wetenschappelijke artikelen werden doorgenomen, gaf aan dat er slechts 18 producten echt inwerken op de huid. Deze middelen moeten dan wel in de optimale dosis  worden verstrekt.

De Universkingroep heeft de producten ingedeeld naar werking, bijvoorbeeld “vergroot de hydratie” of “werkt tegen pigmentaties”. Met als basis het serum P – met vitamine E – kunnen 1259 verschillende serums worden ontworpen. Eigenlijk is er dus voor ieder huidtype of huidprobleem een serum beschikbaar. Bij de samenstelling van het recept voor het serum wordt gebruik gemaakt van een lange vragenlijst en medisch onderzoek van de huid. Het recept en het gebruik wordt besproken en daarna wordt ter plaatse het serum aangemaakt.

Het invullen van de vragenlijst kan ook via internet www.Universkin.com. Die vragenlijst komt bij de arts die het meest dichtbij je woonplaats praktijk houdt. Deze arts doet een behandelvoorstel en eventuele bestellingen via deze weg of nabestellingen worden per postpakketje toegezonden.

De range van Universkin bestaat naast het serum uit crèmes, de Nexultra-serie. Bestaande uit Nexultra 1 voor de gewone huid, Nexultra 2 voor de huid overdag ( met een UV filter), de Nexultra 3 voor de erg droge huid en de B, de Balme, die geschikt is voor een rode huid of rode plekjes. Specifiek voor overdag is de Nexultra L. Die bevat een UV filter SPF 30.

Wil je echt in de zon, dan is de SPF 50 met zink- en titaniumoxyde zeer geschikt. Tenslotte is er Nexultra O om ’s avonds de huid schoon mee te maken. Deze cleaner bevat 70% olijfolie waardoor de huid zeer zacht gaat aanvoelen.

× Stuur een whatsapp bericht naar Biutifill